říjen 22, 2024
Sponsored byLogo GNOME TECHNOLOGY


Logo KUBA GURECKÝ

MotoGP™ představila nové ředitele svých závodů

IMG 4576

Stálá kancelář, kterou tvoří FIM a Dorna, nyní potvrzuje aktualizaci struktury Race Direction v mistrovství světa FIM MotoGP™.

Tyto aktualizace vstoupí v platnost pro sezónu 2023, kdy tento sport začíná vzrušující novou éru. Dlouholetý ředitel závodu Mike Webb zůstane ředitelem závodu pro třídu MotoGP™, protože se soutěž rozšíří o MotoGP™ Sprint v sobotu odpoledne.

Graham Webber, zástupce ředitele závodu pro MotoGP™, převezme novou roli ředitele závodu pro třídy Moto2™ a Moto3™. Zůstane také ředitelem závodu pro MotoE™, protože se soutěž s čistě elektrickým pohonem rozvine v roce 2023 do mistrovství světa FIM Enel MotoE™.

George Massaro, dříve zástupce ředitele závodu pro Red Bull MotoGP Rookies Cup a Talent Cup, které se shodují s MotoGP™, byl nyní jmenován závodním ředitelem pro závody Rookies a Talent Cup v paddocku Grand Prix.

 

IMG 3991

 

Tříčlenný tým ředitelů závodu pro mistrovství světa FIM MotoGP™ proto bude zahrnovat:

Ředitel závodu MotoGP™Mike Webb

Ředitel závodu Moto2™, Moto3™ a MotoE™Graham Webber

Ředitel závodu Red Bull MotoGP Rookies Cup & Talent Cup George Massaro

Tento zkušený, soudržný tým vytvoří kontinuitu během soutěží v paddocku Grand Prix, přičemž každý z nich přinese své odborné znalosti do svých tříd a zajistí další rok sportovních úspěchů MotoGP™.

 

Text a foto: JM

Zdroj: MotoGP