říjen 22, 2024
Sponsored byLogo GNOME TECHNOLOGY


Logo KUBA GURECKÝ

Masarykův okruh hledá traťové komisaře

IMG 4127kopie

 

Automotodrom Brno vypisuje výběrové řízení na nové traťové komisaře, kteří budou zajišťovat dohled nad závodní tratí v sezoně 2016. Brigáda je vhodná zejména pro aktivní seniory, hlásit se mohou i časově flexibilní studenti.

„Pro milovníky motoristického sportu je to velmi zajímavá brigáda. Blíž k závodění se prakticky nedostanou,“ popisuje sportovní ředitel Automotodromu Brno Miroslav Bartoš. Úkolem traťového komisaře je řídit vlajkovou signalizací podle pokynů dispečera provoz na dráze a pomáhat při případných incidentech – většinou pádech motocyklových jezdců – s odstraněním následků a odvozem poškozeného motocyklu.

„Masarykův okruh je v provozu přes celou letní sezonu denně. Traťoví komisaři se tak dostanou na širokou paletu akcí – od klubových motocyklových závodů až po prestižní závodní podniky,“ popisuje Bartoš výhody brigády na okruhu. Pracovní doba traťových komisařů v sezoně začíná v 8.30 a končí v 18 nebo ve 20 hodin podle provozu dráhy. Sezona pak startuje v dubnu a končí na přelomu října a listopadu „Pracuje se na směny, jejich výběr je na dohodě pracovníka s vedoucím stanice,“ upřesnil Bartoš.

A zdůraznil, že provoz na dráze je každodenní – ve všední dny, o víkendech i o svátcích. „Právě proto hledáme přednostně aktivní a zdatné seniory, kteří jsou časově flexibilnější než studenti. Brigáda je vhodná třeba i pro zaměstnané, kteří pracují ve směnném provozu,“ doplnil sportovní ředitel okruhu. Nejnižší věková hranice je 18 let, nejvyšší není striktně omezena. „Záleží na zdatnosti, hlásit se mohou lidé třeba i kolem 67 let,“ upřesnil Bartoš.

Každý komisař musí na začátku sezony absolvovat školení, které zajistí Automotodrom stejně jako pracovní oblečení a další potřebné vybavení. Za hodinu práce nabízí okruh traťovým komisařům 75 korun.

Přihlášky je možné poslat emailem nebo poštou, je třeba uvést jméno, rok narození, bydliště a kontaktní telefonní číslo. Na přihlášení je dostatek času, výběr komisařů a následné školení proběhnou až na přelomu ledna a února.

Kontaktní adresa je Automotodrom Brno, a.s., DISPEČINK, Masarykův okruh 201, 664 81 Ostrovačice, nebo email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Uchazeči budou vyrozuměni v průběhu ledna 2016.

 

Co je k práci třeba:

* věk od 18 let

* fyzická zdatnost

* ochota dojíždět na Masarykův okruh

* spolehlivost a flexibilita

 

Co okruh nabízí:

* atraktivní práci v motoristickém prostředí

* mzdu 75 Kč / hod

* zaškolení a pracovní pomůcky a oblečení

* forma práce: dohoda o pracovní činnosti malého rozsahu