říjen 23, 2024
Sponsored byLogo GNOME TECHNOLOGY


Logo KUBA GURECKÝ

Motoshow rekord je letos dvoudenní!

IMG 0095

Přijeďte si na Masarykův okruh pro intenzivní tečku za motorkářskou sezónou. Čekají vás především dvoudenní jízdy veřejnosti, které vyvrcholí pokusem o překonání rekordu v počtu motocyklů na dráze.

Vzpomínková akce na zesnulého Marca Simoncelliho původně vznikla zcela spontánně týden poté, co oblíbený jezdec MotoGP tragicky zahynul při závodu v Sepangu v roce 2011. Po několika ročnících se z akce stal největší motocyklový sraz v České republice. V rekordním roce 2014 se na dráhu společně vydalo 3795 motorkářů. V sezoně 2017 se pokusíme tento rekord znovu překonat.

 

IMG 0455

 

NABÍDKA PRO SRDCAŘE – V areálu nám vyrostl GRID HOTEL s perfektním servisem. Využijte speciální cenové nabídky, ubytujte se v něm a všechny jízdy veřejnosti během Motoshow rekordu máte za polovinu! 50% sleva na jízdy platí neomezeně, takže jestli z toho zvládnete dva dny nesesednout, máte to mít.

Jako příjemný bonus na vás v pátek večer čeká ve společenských prostorách hotelu škola čepování piva pod taktovkou profesionálního výčepního z Plzeňského Prazdroje.

Pro rezervaci ubytování za speciální cenu napište e-mail na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a uveďte kód REKORD2017. Zvýhodněná cena platí na ubytování od čtvrtka 12. října do neděle 15. října na libovolný počet nocí.

 

IMG 0130

 

Stručný časový harmonogram:

PÁTEK 13. ŘÍJNA

10.00 – 17.00 MOTO jízdy veřejnosti

SOBOTA 14. ŘÍJNA

09.00 – 17.00 MOTO jízdy veřejnosti

10.00 – 14.00 ukázka kurzu Hard Enduro motoškoly pod vedením Davida Cypriána

11.30 – 14.00 pokus o rekord

Jaké jsou podmínky účasti?

Akce je vhodná pro všechny typy motocyklů včetně skútrů, mopedů, historických strojů apod. Každý účastník musí mít helmu Pokus o rekord lze absolvovat i na závodním motocyklu bez registrační značky. Pořadatelé si vyhrazují právo vykázat z jízdy motocykly, které nejsou v dobrém technickém stavu a mohly by ohrozit ostatní účastníky Účast na pokusu o rekord je zdarma.

 

AMD