říjen 23, 2024
Sponsored byLogo GNOME TECHNOLOGY


Logo KUBA GURECKÝ

Superbiky se stěhují do Thajska

90eaa21e 6635 4dba b8bc 3794393f8932

 

Po čtyrtýdenní zavodni pauze znovu vypukne naplno superbikové MS. Tentokrát v thajském Buriramu, opět s brněnským Ondřejem Ježkem na startu.

stahování

 

Aklimatizaci pojal český jezdec tradičně týdenním pobytem v teple. Tentokrát na thajském ostrově Koh Tao. "Po závodě v Austrálii bylo vše hodně hektické, zejména pak brněnský Motosalon. Byl jsem ale rád, že můžu konečně trochu vypnout a soustředit se na sebe. Docela jsem si i zatrénoval, takže věřím, že forma bude," dodal Ondra, který na dovolené požádal o ruku svoji dlouholetou přítelkyni Šárku. "Byly to nervy, ale vše se mi podařilo utajit :-)".

 

ff87ef6e 2d3a 4be8 8a17 b06b73fbb854

 

Na thajském okruhu Chang bude Ondra startovat již potřetí, z toho podruhé na Superbiku. Loni si zde v nedělní jízdě vyjel první body své kariéry v MS Superbike. Na australském Phillip Islandu se společně se svým týmem Guandalini Racing potýkal zejména s problémy s přední vidlicí své Yamahy. "Nedalo se vůbec najet do zatáčky. Podle všeho by mělo být v Buriramu vše v pořádku. Už se těším na pátek, až to vyzkouším!," dodal nadějeplně Ondra Ježek.

 

JM

Zdroj: TZ Ondřeje Ježka

Foto: Fabrizio Porrozzi