září 20, 2024
Sponsored byLogo GNOME TECHNOLOGY


Logo KUBA GURECKÝ

JE TO OFICIÁLNÍ: MARC MARQUEZ SE PŘIDÁVÁ K TÝMU GRESINI MOTOGP

Marc Marquez - MotoGP - Grand Prix ČR Brno - foto: JM

Rodina Gresini s potěšením oznamuje příchod Marca Marqueze pro sezónu 2024.

Španělský jezdec, mnohonásobný mistr světa, nedávno oznámil svůj rozchod s Hondou a od příští sezóny bude po boku svého bratra Alexe v týmu Gresini MotoGP. Toto je pár snů, který vytvořili bratři Marquezové, s Marcem, který se vrátí do hry se satelitním týmem, který již ukázal, že patří k nejlepším od doby, kdy se tým vrátil do postavení nezávislého týmu v první třídě.

 

JM MOTOGP BRNO 19 124

 

#93 - MARC MARQUEZ: „Jsem nadšený z této nové výzvy. Nebylo to snadné rozhodnutí, protože je to velká změna ve všech směrech. Ale někdy je v životě důležité vystoupit z komfortní zóny a projít si kroky, abyste mohli dále růst. Co se týče šance na motorce, vím, že svůj styl jízdy budu muset přizpůsobit několika věcem a nebude to snadné. Ale jsem si také jistý, že celý tým Gresini mi hodně pomůže. Nemůžu se dočkat, až tým poznám a začnu s ním pracovat. Rád bych poděkoval Nadi, Carlovi a Michele za důvěru a respekt, který mi projevili."

 

93IMG 7544

 

NADIA PADOVANI GRESINI: "Toto je historický okamžik pro rodinu Gresini. Skutečnost, že se Marc Marquez rozhodl závodit s námi v nadcházející sezóně, je naprosto fantastická a jsem nesmírně šťastná, že to mohu učinit oficiálním. Za méně než sezónu jsme se opravdu přiblížili jeho bratrovi a Marca přivítáme stejným způsobem, protože jsme si jisti, že má veškerý potenciál být konkurenceschopný na GP23 od samého začátku. V neposlední řadě bych ráda poděkovala Fabiu Di Giannantonio za jeho profesionalitu a přejeme mu vše nejlepší do pokračování jeho kariéry.“

 

Text a foto: JM