říjen 22, 2024
Sponsored byLogo GNOME TECHNOLOGY


Logo KUBA GURECKÝ

GRAND PRIX ČR - DOPROVODNÝ PROGRAM

IMG 1294

Doprovodný program - Grand Prix České republiky 2014 NOVINKA! TRACK WALK

Jedinečnou možnost projít se po závodní dráze budou mít při Grand Prix České republiky všichni držitelé třídenních vstupenek. Dráha bude otevřena v pátek 15. srpna od 18.30 do 19.30 v úseku nultého až druhého kilometru (od startu/cíle do místa, kde trať podjíždí příjezdová komunikace). Na konci otevřeného úseku bude možné trať opustit, fanoušci se tak mohou rozhodnout, jestli úsek projdou jednosměrně, nebo se po čase vrátí zpět do prostoru startu a cíle.

NOVINKA! TRACK LAPS - CAMP A

Kempovat s výhledem na dráhu a jako bonus si užít projížďku po okruhu přímo během závodního víkendu? To čeká všechny, kteří si stihli rezervovat místo v jedinečném motorkářském kempu na tribuně A. Právě pro ně je v sobotu připravena projížďka po závodní dráze za zaváděcím vozem. Jen pozor - všichni účastníci nesmí před jízdou pít alkohol.

PIT & PADDOCK WALK

Nahlédnout do míst, kam se běžný divák po celý závodní víkend nedostane, mají šanci držitelé speciálních vstupenek na PIT & PADDOCK WALK. Ve čtvrtek odpoledne budou mít dvě hodiny na procházku boxovou uličkou a celým paddockem. S trochou štěstí tak potkají svého oblíbeného jezdce a třeba uloví i autogram. Vstupenek na PIT & PADDOCK WALK je pouze omezené množství, koupit je stále lze v e-shopu Masarykova okruhu. Výtěžek ze vstupného věnuje Automotodrom Brno nadaci MotoGP Riders for Health.

AUTOGRAMIÁDA - GALERIE VAŇKOVKA

Tradiční setkání jezdců s fanoušky se odehraje ve čtvrtek 14. srpna v obchodním centru Galerie Vaňkovka od 17.15. Těšit se můžete na dvě autogramiády, při každé se vám představí jiní jezdci. Na té první přivítají fanoušci jezdce Moto3 a Moto2 včetně českých závodníků Karla Haniky, Jakuba Kornfeila a Miroslava Popova. Doplní je mimo jiné Tom Luthi, Sandro Cortese a také česká naděje v sérii Red Bull Rookies Cup Martin Gbelec. Poté už na scénu nastoupí hvězdy MotoGP. Kromě české jedničky Karla Abrahama se můžete těšit na Stefana Bradla, nestora startovního pole Colina Edwardse, Alvara Bautistu a další jezdce ze startovního roštu MotoGP.

 

Zdroj: Automotodrom Brno