říjen 23, 2024
Sponsored byLogo GNOME TECHNOLOGY


Logo KUBA GURECKÝ

Léto s MotoGP ve Vaňkovce

Velká cena ČR 2016 60

Přestože o uplynulém víkendu byl ukončen předprodej vstupenek na letošní Grand Prix, stále existuje jistá šance pořídit vstupenky za výhodné předprodejní ceny. K dostání budou od pátku 21. července exkluzivně v nákupním centru v Galerii Vaňkovka v Brně v rámci akce „léto s MotoGP“, která vyvrcholí ve středu 2. srpna autogramiádou jezdců mistrovství světa.

Tato příležitost se týká pouze vstupenek na přírodní tribun tedy vstupenek GOLD a SILVER. Denně v časech 10.00 – 18.00 bude ve Vaňkovce v provozu stánek, kde můžete využít jedinečné příležitosti a zakoupit vstupenky na Grand Prix České republiky za ceny předprodeje. Vystaveny navíc budou také ostré závodní stroje závodníka Karla Abrahama a celou atmosféru dotvoří fotografie z Masarykova okruhu.

 

Velká cena ČR 2016 34

 

Nezapomeňte, že letošní Grand Prix České republiky se koná dříve, než bývalo zvykem, hvězdy MotoGP tak zavítají do Brna již první srpnový týden, konkrétně 4. – 6. srpna. Návštěvníci se jako vždy mohou těšit na veškerý servis a zázemí v podobě velkoplošných obrazovek, občerstvení, stánků se suvenýry a hlavně na skvělou atmosférou unikátní tratě ležící v lesích na okraji Brna. Samozřejmostí opět budou i speciální bezplatné autobusové linky z centra města i v okolí Masarykova okruhu.

 

Zdroj: Brno Circuit