říjen 23, 2024
Sponsored byLogo GNOME TECHNOLOGY


Logo KUBA GURECKÝ

Další italská zkušenost týmu Hormann Tuning

IMG 20170724 WA0009

 

Další závod v CIV je za námi. Tentokrát jsme navštívili provincii Rieti a okruh La Scintilla. Opět jsme se v Itálii dostali na krásnou, ale velmi technickou trať. Na takto náročné dráze jeli naši jezdci poprvé.

Pro Matyho to byl první závod s novým rámem. I když si na něj zvykl rychle, stále nemá potřebné zkušenosti. V prvním závodě se mu podařil start a do 8. kola si držel dobrou 9. pozici, bohužel menší chyba ho odsunula až na jedenáctou příčku. Na startu druhé rozjížďky se i přes kratičké zaváhání dostal na desátou pozici. Tři kola před koncem ho soupeř předjel a na Matyáše zbylo pět bodů za 11. místo. Celkem si Maty tedy odváží dalších 10 bodů a 11. místo.

 

IMG 20170724 WA0016

 

Káča se opět snažila, ale od závodů ve Franciacorta, kde měla nepříjemný incident při předjíždění s jedním pilotem, má z italských soupeřů respekt a to se podepsalo na celém závodním víkendu. Jako bonus jí ve druhém závodě přestala jet motorka a trvalo celé jedno kolo, než motor nastartovala a závod mohla dokončit. Musela se tak spokojit s poslední 11. příčkou a jedenácti body do celkového hodnocení. 

Matyho cílem je dostat se do top desítky, tentokrát to o kousek nevyšlo, ale i tak je to zatím jeho nejlepší výsledek v italském šampionátu CIV. Tak držte pěsti dál, snad to vyjde příště v Jesolo.  

Děkujeme za podporu!!!! 

Hormann Tuning