říjen 22, 2024
Sponsored byLogo GNOME TECHNOLOGY


Logo KUBA GURECKÝ

RACING PARTY 2014

finalistka Miss Beauty Tereza Benáčková vlevo IMI69395

Letošní Racing Party proběhne již tuto sobotu 29. 11. 2014 od 20:00 v klubu Hany Bany na Vyšehradě

Nejzásadnější party českého motorismu po roce opět přijíždí do hlavního města! Miluješ party, skvělou muziku, sportovní auta a závodní motorky? Tak na téhle akci nesmíš chybět! Na Martini Racing Stage vás čeká nářez kapely ATMO music, které budou sekundovat excelentní party-DJs Friky a N´Zym, Jejich jízdu doplní fashion show pod taktovkou Evil Dancers. Pro rockověji naladěné pařmeny je pak na Radio Beat Stage připravena řádná porce rockabilly muziky v podání The MayHems a Dj Sinnera z projektu Red Bull Saurus.

Navíc se na místě můžeš pokochat například plochodrážkami z mistrovství světa, auty v mnohamilionové hodnotě a závodními speciály - celkem bude k vidění více než 50 exponátů! Pro milovníky závodů je pak připravena autogramiáda top riderů, kde se tváří v tvář setkáš s takovými esy jako je Honza Charouz, Michal „Indi“ Dokoupil, David Pabiška, Martin Semerád, Josef Král a dalšími.

Závodníků a technických zajímavostí bude na místě samozřejmě více - aktuální informace najdete na webu RacingParty.cz a na Fb/RacingPartyCZ, V chill lounge nabereš síly na jízdu až do rána a vzpomínky na párty svého života pak zvěčníš na Nikon Photo Stage. Takže 29. 11., 20:00, klub Hany Bany na Vyšehradě, Racing Party – party, kde nesmíš chybět!

PR